“För ingen profetia har någonsin kommit till genom mänsklig vilja, utan heliga människor från Gud har talat drivna av den Helige Ande.” 2 Petr. 1:21

En reporter rapporterar och konstaterar vad som hänt. En profet deklarerar innan det händer. För den som vill, så finns information nedskriven i Bibeln om vad som kommer hända. Bibeln är en tålig bok, den håller att bli ifrågasatt, hånad och attackerad. 

För den som vill, så kan man läsa rakt upp och ner, profetia (förutsägelse) efter profetia som redan har blivit uppfyllda. 

Reportrar är alltid ett steg efter de profetiska förutsägelserna som finns att läsa för vem som helst. 

“För de vill inte veta att… ” 2 Petr. 3:5

Om man vill veta så är det bara att öppna Bibeln och läsa. Men det är många som inte vill. Gud har gett människan en fri vilja och Gud har också en fri vilja. Guds vilja är god och den består. 

Det var förutsagt att Jesus skulle komma och ge sitt liv på korset och uppstå från de döda. Det är uppfyllt! 

Det är förutsagt att Jesus ska komma tillbaka och hämta dem som tror på honom. Det är också förutsagt att antikrist ska komma och det talas om vilddjurets märke som man måste ha för att kunna köpa eller sälja. Kanske 666 är bekant? Detta är inte uppfyllt än! Är du redo, eller vill du inte veta? 

“Den som har öron att höra med, han må höra!” Matt. 11:15

Gud välsigne dig. 

/ David Billström