“Du förvandlade min klagan till dans, du lossade min sorgdräkt och klädde mig i glädje.” Ps. 30:12

Alla människor är sökare. Man söker hela tiden ny stimulans, ny tillfredsställelse, bekräftelse och att uppnå nya höjder. Det tar sig i uttryck att man byter. Man byter allting. Om du har bytt allting och fortfarande känner dig otillfredsställd så kan du antingen köra några varv till, eller göra ett livsförvandlande byte – 

Byt ditt gamla liv, till tro på Jesus. Då kommer Jesus att ta emot dig och han säger : Välkommen hem.  Tomrummet i ditt inre fylls med Guds Ande och Guds kärlek utgjuts i ditt hjärta. En frid som den här världen aldrig kan ge dig och som övergår allt förstånd, fyller dig. Din klagan, dina frågor och oro förvandlas till dans och glädje. Allt på grund av vad Jesus gjort för oss genom sin död och uppståndelse. 

“… Jag ska sätta min förtröstan på honom…” Hebr. 2:13

Om du säger att du inte vet om du kan tro, så kan du bestämma dig för att sätta din förtröstan, din tro, till Jesus. Bestäm dig här och nu, att sätta hela din förtröstan till Jesus. Då ser han ditt hjärta och kommer att gensvara. Om du vill, kan du uttrycka din tro genom att säga till Jesus att du nu byter ut ditt gamla liv, till att ta emot det liv som han erbjuder dig.

 “För Skriften säger: Var och en som tror på honom ska inte komma på skam.” Rom. 10:11

När du tror på Jesus så kommer du inte komma på skam. Visst kommer det ibland att vara tufft och du kan stöta på motstånd när du följer Jesus. Men nu har du en skatt på insidan. Ditt byte är redan gjort. Du är nu på väg till himlen och Jesus är din bäste vän, som aldrig sviker. 

Gud välsigne dig. 

/ David Billström