Europa, med alla dina dyrbara människor, du har så mycket. Du har ditt anseende, du har dina fina städer, du är rik på kultur, du har din fina natur, du har dina pengar, du har dina tillgångar och du har dina tomma kyrkor. 

Du har allting, förutom Gud. Du är andligt fattig. Du har tappat tron och kärleken till Jesus. 

Europa, kom till Jesus. Jesus kallar på varje flicka, pojke, man och kvinna. Han kallar på alla människor från alla kulturer och bakgrunder. Jesus försonar människa med Gud. Jesus försonar också människor med varandra. Med Jesus i hjärtat är du rik. Jesus ger syndernas förlåtelse och evigt liv. Han helar det brustna hjärtat. Han gör mirakler än idag. 

Gensvara på Jesu kallelse idag. Han ser din verkliga situationen. Han kallar på rika och fattiga, gamla och unga. Spring in i Jesu öppna famn. Bara där är du trygg. 

“Och han (Jesus) är försoningen för våra synder, och inte bara för våra utan också för hela världens.” 1 Joh. 2:2

“Ty så älskade Gud världen att han gav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.” Joh. 3:16

Gud välsigne dig. 

/ David Billström