“För syndens lön är döden, men Guds gåva är evigt liv genom Kristus Jesus, vår Herre.” Rom. 6:23

Evangelium betyder goda nyheter och det angår alla människor. För alla människor har syndat. Vi är syndare. Och syndens lön är döden, den eviga döden. Inte att man upphör att existera, utan att ens eviga själ är evigt skild från Gud. Men idag, så finns det goda nyheter för dig.

Jesus har förberett en gåva för dig som du kan ta emot. Gåvan kan du få därför att Jesus gav sitt liv på korset för dig. Vårt syndastraff föll på Jesus och blod drevs med våld ut ur hans kropp. Jesus tog vårt syndastraff och dog så att vi ska kunna gå fria och få evigt liv. Jesus uppstod från de döda på den tredje dagen. Idag kan han försona dig med Gud. Du kan ta emot evigt liv genom att tro på Jesus som, utifrån kärlek, tog ditt straff.

“Ty så älskade Gud världen att han gav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.” Joh. 3:16

Gud välsigne dig.

/ David Billström