“Då vi nu har blivit rättfärdiggjorda av tro, har vi frid med Gud genom vår Herre Jesus Kristus.” Rom. 5:1

Många människor försöker att på något sätt få frid med en gud. Det går oftast ut på att man ska se till att göra massa bra saker. Man bör i alla fall se till att göra mer bra än dåliga saker. Men man kan aldrig vara riktigt säker om gud är nöjd.

Bibelns budskap är annorlunda genom att Gud sände sin Son, Jesus, att ta våra synder och dess straff på sig. På tredje dagen uppstod Jesus från de döda därför att han var oskyldig och fläckfri. Därför, kan vi nu få frid med Gud genom Jesus. 

När du tror på Jesus så blir du gjord rättfärdig, av Gud. Ett mirakel sker i ditt inre. All din synd blir borttagen och Jesus flyttar in i ditt hjärta genom Guds Ande. Du blir frikänd och får frid med Gud som en gåva. Tack till Jesus för att han gjort det möjligt för oss att få frid med Gud. Och resultatet av det, blir att man gör massa bra saker, av tacksamhet och glädje.

Gud välsigne dig.

/ David Billström