“Då trädde Jesus fram och talade till dem och sa…” Matt. 28:18

Människor tycker, snackar och kommenterar hit och dit. Ibland genomtänkt och sakligt. Ibland reaktionärt och känslomässigt. Diagnoser ställs och domar fälls. Löften ges och löften bryts. Skvaller, förtal och mobbing finns runt omkring oss. 

Jesus träder fram

Om du vill se Jesus träda fram och höra honom tala, så öppna Bibeln och läs. Jesus har något att säga om det som rör våra liv. Har du fått en nedslående diagnos? Jesus talar liv. Har någon ljugit om dig och dragit ditt namn i smutsen? Jesus talar kärlek och upprättelse. Har du sagt något felaktigt? Jesus talar förlåtelse. 

Fåren hör herdens röst

Som troende på Jesus kan vi också höra Jesus tala i vårt hjärta. Du känner igen honom på rösten. Han är mild och ödmjuk, men ändå inte mesig eller otydlig. Jesus inger hopp och frid. När Jesus talar så tystnar stormen och mörkret skingras. Låt Jesus tala in i ditt liv, både från Bibeln och i ditt hjärta. 

Gud välsigne dig.

/ David Billström